Tagastamine ja kaebused

TAGANEMISÕIGUSE PIKENDAMINE KUNI 90 PÄEVANI
Vastutulles teie ootustele, oleme pikendanud taganemisõiguse 90 päevani. Ainult toodete puhul, mis on märgitud võrdväärseteks (nii toote brändi kui ka valiku „vali toode” järgi).
Lisaks võimaldame ülaltoodud toodete tagastamist pärast nende kasutamist (testimist).

LEPINGUST TAGANEMISE ÕIGUS
Teil on õigus taganeda käesolevast lepingust 14 päeva jooksul ilma põhjust esitamata. Taganemistähtaeg lõpeb 14 päeva möödumisel hetkest, mil teie või teie poolt määratud kolmas isik, kes ei ole vedaja, on füüsiliselt saanud kauba omanikuks.

Taganemisõiguse kasutamiseks peate meid teavitama (Paris Cosmetics Sp. z o. o. asukohaga aadressil Górnicza 1, 32-332 Bukowno, PL, ID (piirkond): 387462686, KMKR: PL6372211771, INFO@PARIISIPARFUUM.EE) oma otsusest lepingust taganeda selge avalduse teel (näiteks posti, faksi või e-posti teel saadetud kiri). Võite kasutada lepingu lõpetamise tüüpvormi (see ei ole kohustuslik) ja saata see koos tagastatava tootega meie aadressile.
Taganemistähtaja säilitamiseks piisab, kui saadate teabe taganemisõiguse kasutamise kohta enne taganemistähtaja möödumist.

LEPINGUST TAGANEMISE TAGAJÄRJED
Lepingust taganemisel tagastame teile kõik teie poolt saadud maksed, sealhulgas toodete kohaletoimetamise kulud (välja arvatud täiendavad kulud, mis tulenevad teie valitud kohaletoimetamise viisist, mis ei ole meie poolt pakutud odavaim tavaline kohaletoimetamise viis). Tagasimaksed tehakse viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul alates päevast, mil meid on teavitatud teie otsusest lepingust taganeda. Maksete tagastamine toimub samade maksevahendite kaudu, mida kasutasite esialgses tehingus, välja arvatud juhul, kui olete selgesõnaliselt nõustunud teise lahendusega. Kõigil muudel juhtudel tasu ei tagastata.
Võime makse tagasimaksmisega viivitada, kuni oleme saanud toote tagasi või olete esitanud tõendi toote tagastamise kohta, olenevalt sellest, kumb toimub varem.
Palume saata või tagastada meile toode viivitamata, kuid igal juhul mitte hiljem kui 14 päeva jooksul alates päevast, mil teavitasite meid lepingust taganemisest. Tähtaeg on täidetud, kui saadate toote enne 14 päeva möödumist. Kui toode tagastatakse pärast 14 päeva möödumist, peate kandma otsesed tagastamise kulud.
Te vastutate ainult toote väärtuse vähenemise eest, mis on tingitud toote kasutamisest muul viisil, kui see on vajalik toote olemuse, omaduste ja toimimise kindlakstegemiseks.
ETTEVAATUST!!! Me ei võta vastu tagastusi, mis on teie kapis hoiul, kui esemed on meile saadetud lunapakina.
Tooteid saab tagastada kulleriga tagastuskeskusesse PariisiParfüm.ee:

Paris Cosmetics – Olza
Aasa tee 1, Loo, Jõelähtme vald,
EE-74208,
Tallin.

Oluline! Palun pidage meeles, et see aadress on mõeldud ainult tagastuste jaoks. See ei ole meie pood ega kontor, seega ei ole võimalik osta PariiParfüym.ee tooteid kohapeal.

Palun lisage täidetud tagastusvorm koos oma pangakonto numbriga koos IBAN-numbriga oma tagastuspakendile.

Laadige alla tagastusvorm